Ludwig Lukáš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Ahoj, pocházím z malého městečka nedaleko Brna. Od malička jsem měl kladný vztah k přírodě a také k armádě. Samozřejmě jsem také jako malý jezdil na tábory, a proto mě nyní baví dělat vedoucího na Airsofotovém táboře.
Airsoftu jsem se začal věnovat někdy okolo roku 2005 a už dlouho se jím zabývám na military úrovni. Do toho vedu airsoftový klub při SVČ Rosice, jsem instruktor v lanovém parku a všemožným adrenalinovým aktivitám se věnuji celý rok.
V minulosti jsem působil jako pedagog volného času, nebo jako zdravotník a hlavní vedoucí letních táborů. Od roku 2017 sloužím v aktivních zálohách AČR.
Ludwig Lukáš

Černovská Julie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let
Černovská Julie

Ludwig Marek

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj jmenuji se Marek a na tábory jezdím s mým starším bráchou Lukášem už pěknou řádku let. Díky němu jsem jako malý kluk začal hrát airsoft, kterému jsem propadl. Mezi moje další záliby patří hra na loutnu, operní zpěv, studium sakrální literatury, občasné vyšívání a jízda na kole.
Ludwig Marek

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela