Musil Marek

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Protector, op. Vega atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2024 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlých letech a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Ovšem letos to zase posuneme o level výš! Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora. Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly i v noci. Vzhledem k tomu, že hra je připravována rok dopředu zkušenými instruktory, tak bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Kopecký Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Matěj. Pocházím z Roudnice nad Labem, jsem studentem VŠ. Airsoftu se věnuji několik let, jsem se Instruktorem první pomoci. Moc rád budu sdílet své zkušenosti jak z tématu Airsoft tak i PP.
Kopecký Matěj

Pícha Jakub

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Jakub a airsoftu se věnuji již několik let. Na airsoftové tábory v Růžené jsem jezdil jako účastník od svých čtrnácti let a naučil jsem se zde spoustu nových a zajímavých věcí nejen ohledně airsoftu. Také jsem za ty roky zjistil, jak tábory probíhají, co táborníky baví a co naopak ne. Ve svých sedmnácti letech jsem na táboře byl již jako praktikant a získal jsem proto zkušenosti, které se mi budou hodit v roli vedoucího. V osobním životě jsem student a airsoft je mým koníčkem.
Pícha Jakub

Havlíček František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Čau! Jmenuji se Fanda.
Airsoftu se věnuji už 7 let a na tyto tábory jsem jezdíval i jako táborník. Jsem příznivcem spíše her v otevřeném prostoru – tedy v lese a přírodě. Studuji obor s technickým zaměřením, rád cvičím a závodně jsem se věnoval judu. Rád se podělím o své znalosti airsoftu a military s další generací táborníků.
Havlíček František

Zemčík Filip

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj jmenuju se Fíla a bydlím kousek od Litvínova. Jsem student na střední škole a velmi rád sportuji. Na tábory jsem jezdil mnoho let jako dítě a hned jak se vyskytla příležitost jet jako vedoucí, tak jsem ji velmi rád přijal. Airsoftu se věnuji několik let a moc rád předám své zkušenosti a poznatky mladým sofťákům.
Zemčík Filip

Čurdová Andrea

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Je mi 24 let .
Na tábory jezdím už od svých 7 let, od 15 let pak jako pomocná vedoucí, od 18 let jako vedoucí. Byla jsem na tanečních táborech a adrenalinových campech. Pracuji ve školství. Mám pedagogické vzdělání, konkrétně obor mimoškolní a předškolní vzdělávání. Od 18 let jsem vedla kroužek mažoretek, pomáhala jsem také na akcích DDM, byla jsem také na táboře basic. Pocházím z Děčína.
Ráda pracuji s dětmi ve svém volnu.
Čurdová Andrea