Hlávková Adriana

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adri a jsem tábornice tělem i duší.
Jakožto asistentka pedagoga a učitelka na I. stupni základní školy pracuji s dětmi každý den, proto ani léto nemůže být výjimkou. Práce s dětmi mě moc baví a naplňuje.
Ve volném čase se věnuji především sólovému zpěvu, vedu dětský pěvecký sboreček, ale třeba i kroužek angličtiny.

Na tábory s CK Topinka jezdím už od dětství a bude to již páté léto, kdy pojedu opět jako vedoucí. Věřím, že si to společně moc užijeme, poznáš nové kamarády a odvezeš si krásné vzpomínky na léto.
Těším se na Tebe! ❤️
Hlávková Adriana

Jánská Dagmar

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Čauky mňauky, říká se mi Dáda nebo Didi. Pár let tancuji, ale ještě déle hraji na klavír. Minulý rok jsem jela poprvé na tábory jako vedoucí a bylo to to nejlepší, co jsem za celé léto dělala. Tak doufám, že tento rok bude ještě lepší. :)
Jánská Dagmar

Daško Jakub

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 17 let
Daško Jakub

Ježková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 17 let

O mně: Čauky, já jsem Terka, je mi 17 let a studuju na gymnázium F. X. Šaldy v Liberci. Jsem vášnivá čtenářka, ráda kreslím, hraju na kytaru a tvořím. Mám doma dvě kočky, které nade vše miluju. Na tábory jezdím od svých osmi let a velmi se těším na zkušenosti z druhé strany :)
Ježková Tereza

Čihounek František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, vystudoval jsem střední zdravotní školu, obor sociální činnost. Od svých deseti let jsem jezdíval na tábory jako dítě a následně jsem začal jezdit jako vedoucí. Ve funkci oddílového/hlavního vedoucího jsem tak už 10 let. Mám rád spolupráci s dětmi, především jejich kreativitu a nápaditost. Mezi mé zájmy patří především poslech hudby, hra na kytaru a občas si rád zahraji v divadle. Především rád vymýšlím aktivity pro děti a následně mám radost, když se podaří to, aby si děti odnášely spoustu zážitků a úsměv na tváři.
Čihounek František

Bc. Koppová Denisa

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj všem, jmenuji se Denisa, ale většinou jsem pro všechny Denča. Momentálně studuji magisterský obor na Karlově univerzitě v Praze, kde se věnuji především společensko-vědním oborům jako je například psychologie a sociologie. Zaměřuji se zejména na vztah rodič – dítě. Kvůli studiu momentálně v Praze i bydlím, ale jinak pocházím z malého městečka v Plzeňském kraji. Volný čas ráda trávím se svými kamarády, rodinou, dětmi nebo našimi mazlíčky, zpěvem, volejbalem a cestováním. Podle ostatních jsem poměrně extrovertní člověk, co rád povídá a rád se směje. Také ráda poznávám nové lidi, kultury a podnikám výlety. Těším se na shledání s Vámi a doufám, že si tábor užijeme naplno.
Bc. Koppová Denisa

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 40 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana